X
تبلیغات
رایتل

مطالبی پیرامون بصیرت افزایی در فضای مجازی

دانه‌های کنجد حاوی مواد چربی، آنتی اکسیدان‌ها، روغن کنجد، مواد پروتئینی، اسید آمینه، سلولز، مواد معدنی و کلسیم است و بدین ترتیب دانه‌های کنجد بسیار مغذی بوده و حاوی مقدار زیادی انرژی هستند. 
کنجد در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم و همچنین خاصیت ضد سرطانی دارد و همچنین خواص ضد قارچ و ضد باکتری از دیگر اثرات آن به شمار می‌رود.  
   
روغن کنجد در جلوگیری از فساد دندان نیز کاربرد دارد، همچنین در درمان التهاب و تورم لثه مفید است. برگ های کنجد سرشار از مواد لعابی هستند و در گذشته با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا به کار برده می شد. 

کنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای منیزیم، کلسیم ، آهن ، سیلیس ، آلومینیوم ، کروم ، مس ، نیکل ، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر و همچنین سرشار از ویتامین‌ B می‌باشد.

گفتنی است؛ آرد کنجد سرشار از اسید آمینه بوده و 3 برابر شیر کلسیم دارد، آرد کنجد یا کنجد به خوبی در سالادها، خوراک های مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته شده به کار رفته و همچنین در معطر ساختن پنیر ، سالادهای تخم مرغ ، سس هایی که اساس آن کره یا نان معطر هست کاربرد دارد. 

کنجد تقریبا بیشتر مواد مورد نیاز ساختمان بدن را داراست؛ لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان به شمارمی‌رود و دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد. 



تاریخ : سه‌شنبه 12 بهمن 1395 | 06:15 | چاپ | نویسنده: رضا | نظرات (0)
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
(0 لایک)
.: Weblog Themes By Slide Skin:.